Bekijk de uitzending van Tinker Bell and the Pirate Fairy terug

Za 20 april 2019 | 08:10 Tinker Bell and the Pirate Fairy IMDb: 6.7

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Tinker Bell and the Pirate Fairy gemist? Bekijk hier naar Tinker Bell and the Pirate Fairy gemist.

Tinker Bell and the Pirate Fairy

Tinker Bell and the Pirate Fairy
Datum
Za 20 april 2019
Tijd
08:10 tot 09:30
Zender
SBS 6
IMDb
6.7
Genre
Animatiefilm
Jaar
2014
Regisseur
Peggy Holmes
Acteurs
Mae Whitman, Tom Hiddleston, Christina Hendricks, Lucy Liu, Megan Hilty
Twitter hashtag
#tinkerbellandthepiratefairy
Deel-url
gids.tv/22119714

Tinker Bell and the Pirate Fairy (Alternatieve titel: TinkerBell en de Piraten) is een Amerikaanse animatie- en fantasiefilm uit het jaar 2014. Deze Disney productie is geregisseerd door Peggy Holmes. Met de stemmen van Mae Whitman, Tom Hiddleston en Christina Hendricks.

Zarina krijgt het voor elkaar om een beetje van Pixie Hollows onmisbare blauwe stof te stelen. Als ze zich vervolgens aansluit bij de piraten van Skull Rock, beginnen Tinker Bell en haar vrienden aan het avontuur van hun leven. Ze zetten de achtervolging in om het blauwe stof weer terug te halen naar waar het hoort. Onderweg komen ze erachter dat hun talenten zijn verwisseld, net op het moment dat ze in een spannende race tegen de klok zijn beland. Om Pixie Hollow te redden moet het speciale stof wel op tijd worden teruggebracht.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/tinker-bell-and-the-pirate-fairy

Tinker Bell and the Pirate Fairy op tv

Piraten race achtervolging productie film samenwerken rock klok redden megan avontuur animatiefilm disney streamen lucy liu tom hiddleston werken mae whitman christina hendricks talenten tijd deze terug.
Tinker Bell and the Pirate Fairy - Trailer

Meer uitzendingen van Tinker Bell and the Pirate Fairy