Bekijk de uitzending van Tim op de thee terug

Vr 9 november 2018 | 11:55 Tim op de thee

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Tim op de thee gemist? Bekijk hier naar Tim op de thee gemist.

Tim op de thee

Datum
Vr 9 november 2018
Tijd
11:55 tot 12:25
Zender
NPO 2
Genre
Informatief programma
Jaar
2018
Presentatie
Tim den Besten
Twitter hashtag
#timopdethee
Deel-url
gids.tv/21260355

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Magazine.

Puck, Jente en Hilmano.

Tim den Besten ontmoet de levenslustige Puck (82). Zij heeft een bijzondere hobby: de dood en begraafplaatsen. Ze heeft met veel plezier haar hele begrafenis al geregeld. Zo is er een graf met een grafsteen en haar kist staat ook al klaar; in haar woonkamer. Tim gaat ook op bezoek bij Jente, hij is één van de jongste tambour-maîtres van ons land. Deze leider van showband Takostu uit Stiens liep als tweejarig jongetje al met een trommel om zijn nek met stokken te gooien. Inmiddels treedt Jente overal in Europa op. Tot slot spreekt Tim Hilmano, een dakloze dichter die al 35 jaar op straat leeft. Hij begon zomaar met dichten, stapte op wat mensen af en kreeg laaiend enthousiaste reacties op zijn voordrachten. Én wat geld. Sindsdien noemt hij zichzelf de dakloze dichter en verdient hij genoeg om de dagen door te komen.

Tim op de thee op tv

Graf dichter begrafenis showband dakloze begraafplaatsen puck kist woonkamer geld europa 35 jaar reacties magazine dood tim den besten gooien straat seizoen plezier deze.