Bekijk de uitzending van Tiki Taka Touzani terug

Ma 19 februari 2018 | 22:00 Tiki Taka Touzani

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Tiki Taka Touzani gemist? Bekijk hier naar Tiki Taka Touzani gemist.

Tiki Taka Touzani

Datum
Ma 19 februari 2018
Tijd
22:00 tot 22:35
Zender
RTL 7
Genre
Reality-show
Jaar
2018
Presentatie
Soufiane Touzani, Patrick Kluivert
Twitter hashtag
#tikitakatouzani
Deel-url
gids.tv/19660456

Freestylevoetballer en balkunstenaar Soufiane Touzani is terug bij RTL 7 met een derde seizoen van Tiki Taka Touzani. Vanaf vanavond vliegen de panna’s, trucjes en drones weer vier weken lang om de oren. Iedere maandag om 22:00 uur op RTL 7.

Dit seizoen gaat Touzani op pad met het aanstormend talent van Ajax Justin Kluivert en ontmoet hij international en sterspeler van Spartak Moskou Quincy Promes. Verder gaat hij challenges aan met rechtsbuiten van Feyenoord en topscorer van de Eredivisie Steven Berghuis en ontmoet hij de man met de fluwelen trap, oud voetballer en cult-held Theo Janssen.

In de eerste aflevering neemt Soufiane de talentvolle en flamboyante linksbuiten van Ajax Justin Kluivert een dag op sleeptouw. Ze dagen elkaar uit voor verschillende challenges, waarbij Justin laat zien dat qua talent en skills de spreekwoordelijke appel niet ver van de boom valt. Verder skypen ze met broertje Shane, is Justin openhartig over het effect van een bekende vader en spelen ze het alom beruchte panna incognito. Onherkenbaar gaat Justin proberen zo veel mogelijk panna’s uit te delen in het Stadshart van Amstelveen.

Tiki Taka Touzani op tv

Talent eredivisie ajax drones theo janssen feyenoord patrick kluivert moskou quincy promes oren berghuis panna spartak moskou voetballer steven berghuis eerste aflevering amstelveen sleeptouw theo international skills appel quincy soufiane touzani promes kluivert vader justin kluivert trap seizoen 3 seizoen aflevering 1 zoon.