Bekijk de uitzending van Tijd voor MAX: Susan Smit, Heleen Rutgers en meer terug

Do 28 januari 2021 | 06:10 Tijd voor MAX: Susan Smit, Heleen Rutgers en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Tijd voor MAX: Susan Smit, Heleen Rutgers en meer gemist? Bekijk hier naar Tijd voor MAX: Susan Smit, Heleen Rutgers en meer gemist.

Tijd voor MAX: Susan Smit, Heleen Rutgers en meer

Datum
Do 28 januari 2021
Tijd
06:10 tot 07:00
Zender
NPO 2
Genre
Informatief
Acteurs
Martine van Os, Sybrand Niessen
Twitter hashtag
#tijdvoormax
Deel-url
gids.tv/25776798

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending
- De laatste jaren kennen we haar vooral van de vele historische romans die ze schreef, waarvan haar meest recente boek Tropenbruid vorig jaar verscheen. Auteur Susan Smit is te gast om te vertellen over de boeken die voor haar belangrijk zijn.

- Vandaag verschijnen de eerste relschoppers voor de rechter. Heleen Rutgers legt als hoofdofficier bij het Openbaar Ministerie Oost-Brabant uit wat voor strafeis ze kunnen verwachten.

- Waarom gaat een epidemie bijna altijd gepaard met rellen? Rina Knoeff, universitair hoofddocent geschiedenis van de geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, legt uit.

- Wildlife docent André Donker legt uit waarom het goed nieuws is dat er een gat in de Afsluitdijk is gemaakt.

- Door de coronamaatregelen heeft de Nationale Holocaust Herdenking, die aanstaande zondag plaatsvindt, dit jaar een ander karakter dan gebruikelijk. Rudie Cortissos overleefde samen met zijn vader de oorlog in de onderduik. Hij zal zondag het besloten gezelschap toespreken en schuift nu bij ons aan.

Tijd voor MAX: Susan Smit, Heleen Rutgers en meer op tv

.