Bekijk de uitzending van Tijd voor MAX: Mart Smeets, Adri Visser en meer terug

Ma 30 november 2020 | 17:10 Tijd voor MAX: Mart Smeets, Adri Visser en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Tijd voor MAX: Mart Smeets, Adri Visser en meer gemist? Bekijk hier naar Tijd voor MAX: Mart Smeets, Adri Visser en meer gemist.

Tijd voor MAX: Mart Smeets, Adri Visser en meer

Datum
Ma 30 november 2020
Tijd
17:10 tot 17:54
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Martine van Os, Sybrand Niessen
Deel-url
gids.tv/25463043

Onderwerpen van deze uitzending
- 2020 is in veel opzichten een heel gek jaar geworden. Ook in sportopzicht. Mart Smeets schreef daarover zijn boek Stille Sport.

- Adri Visser vertrok samen met zijn vrouw Regine voor een reis van vier maanden naar hun geliefde Afrika. Een reis die niet veel later een dramatische wending nam. Bij een overval wordt Adri neergeschoten. Zijn levensverhaal is opgetekend in het boek 'Uitzicht'.

- In 2003 kreeg Irene van der Aart verkering met een boer met koeien. Inmiddels is ze zeventien jaar verloofd maar onlangs veranderde er iets ingrijpends: Boer boert niet meer. Ze schreef het boek Uitgemolken om te laten zien wat het betekent om te stoppen met boer zijn en met het boerenbedrijf dat al generaties in de familie van Boer zit.

- Het moest hét jaar met een afscheidstournee worden voor Rob de Nijs, het liep anders, maar zeker niet onopgemerkt. Zo was hij deze afgelopen maand dagelijks te horen op NPO Radio 5 als Gouden Held. Speciaal daarvoor hebben de 3JS zijn nummer: Foto van Vroeger opnieuw opgenomen en bij Tijd voor MAX de live primeur.

Tijd voor MAX: Mart Smeets, Adri Visser en meer op tv

.