Bekijk de uitzending van Tijd voor MAX: Buddy Vedder, Olga Zuiderhoek en meer terug

Do 17 september 2020 | 17:10 Tijd voor MAX: Buddy Vedder, Olga Zuiderhoek en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Tijd voor MAX: Buddy Vedder, Olga Zuiderhoek en meer gemist? Bekijk hier naar Tijd voor MAX: Buddy Vedder, Olga Zuiderhoek en meer gemist.

Tijd voor MAX: Buddy Vedder, Olga Zuiderhoek en meer

Datum
Do 17 september 2020
Tijd
17:10 tot 17:58
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Martine van Os, Sybrand Niessen
Deel-url
gids.tv/25114389

Onderwerpen van deze uitzending
- Buddy Vedder en Vajèn van den Bosch gaan de hoofdrollen spelen in Murder Ballad, een bewerking van de gelijknamige Amerikaanse musical die in 2013 zijn première beleefde. Beiden zijn te gast en treden voor ons op.

- Morgen is een bijzondere dag voor Olga Zuiderhoek, want dan krijgt zij de Career Achievement Award uitgereikt op het internationale filmfestival Film by the Sea. En dat is welverdiend, want Olga heeft in de Nederlandse toneel-, film- en televisiewereld een lange lijst aan memorabele vertolkingen op haar naam staan.

- Fred Delfgaauw is een succesvol theatermaker in de sector beeldend theater en kreeg 3 augustus te horen dat hij geen subsidie meer krijgt van het Fonds Podiumkunsten. Wat een grote verrassing is, niet alleen voor Fred zelf maar voor vele collega's en theaters.

- Solomon Bockarie is één van de beste Nederlandse sprinters. Hij groeide op in Sierra Leone, daar maakte hij in de jaren negentig de meest verschrikkelijke dingen mee tijdens de burgeroorlog. Maar in zijn geboorteland ontdekte hij ook de liefde voor atletiek. Over zijn jeugd, zijn topsportcarrière, de komst naar Nederland en zijn Olympische droom is er nu het boek 'Solo' geschreven.

Tijd voor MAX: Buddy Vedder, Olga Zuiderhoek en meer op tv

.