Bekijk de uitzending van Tijd voor MAX: Thomas Olde Heuvelt, Robin Haase en meer terug

Wo 10 juni 2020 | 17:10 Tijd voor MAX: Thomas Olde Heuvelt, Robin Haase en meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Tijd voor MAX: Thomas Olde Heuvelt, Robin Haase en meer gemist? Bekijk hier naar Tijd voor MAX: Thomas Olde Heuvelt, Robin Haase en meer gemist.

Tijd voor MAX: Thomas Olde Heuvelt, Robin Haase en meer

Datum
Wo 10 juni 2020
Tijd
17:10 tot 17:56
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Martine van Os, Sybrand Niessen
Twitter hashtag
#tijdvoormax
Deel-url
gids.tv/24511422

Onderwerpen van deze uitzending

- Bestsellerauteur Thomas Olde Heuvelt schuift aan in de nieuwe boekenrubriek van Tijd voor MAX. Hij vertelt welk boek het meeste indruk op hem maakte, welk boek we moeten meenemen op vakantie en over de immens populaire Zeven zussen-serie van Lucinda Riley.

- Nu er op de diverse parken weer getennist mag worden is Robin Haase een campagne gestart om Nederlanders in beweging te krijgen. ‘Wij willen mensen die nog nooit getennist hebben of er ooit mee gestopt zijn uitdagen om een balletje te slaan met vrijwilligers van een lokale tennisclub.’

- Als de man van Nadja Hüpscher een knobbel bij zijn sleutelbeen voelt, verandert het leven van hun jonge gezin totaal. Nadja beschrijft die heftige tijd in het boek Geluk is met een K.

- Evelien de Bruijn praat in haar podcast ‘Uit de Podcast’ met BN’ers over hun coming-out, maar ze gaat ook in gesprek met haar eigen zoon Boris die tijdens een tripje in New York uit de kast kwam.

Tijd voor MAX: Thomas Olde Heuvelt, Robin Haase en meer op tv

.