Bekijk de uitzending van Tijd voor MAX terug

Di 26 november 2019 | 10:15 Tijd voor MAX

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Tijd voor MAX gemist? Bekijk hier naar Tijd voor MAX gemist.

Tijd voor MAX

Datum
Di 26 november 2019
Tijd
10:15 tot 10:55
Zender
NPO 1
Genre
Actualiteitenmagazine
Jaar
2019
Presentatie
Sybrand Niessen, Martine van Os
Twitter hashtag
#tijdvoormax
Deel-url
gids.tv/23340943

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending
- Aanstaande zondag gaat de musical Annie in première met in de hoofdrol Willemijn Verkaik. Hoe geef je een eigen draai aan een rol die al heel vaak gespeeld is?

- Vrijdag 29 november start het WK Rolstoeldansen in Duitsland. Iemand die daar absoluut bij is, is Corrie van Hugten. Zij heeft de sport in binnen en buitenland groot gemaakt.

- Kelly Weekers schreef al eerder het boek Happy Life 365, en nu is daar het vervolg: Happy Lifehacks 365. Daarin staan nog meer concrete voorbeelden om je leven zo gelukkig mogelijk te maken.

- Manon Ossevoort ging met haar tractor naar de zuidpool. Ze heeft haar reisverhalen nu gebundeld in een boek: Het meisje en de tractor.

- Verder: In de keuken staat Mathijs Vrieze. Hij maakte na zijn vele kookboeken iets nieuws: een magazine!

- En vanaf 1 december toert het Metropole Orkest samen met verschillende artiesten door het land met de concertreeks 'Ramses Leeft'. Lucas Hamming, Janne Schra en de musici van het Metropole Orkest komen vast een voorproefje geven.

Tijd voor MAX op tv

.