Bekijk de uitzending van Tijd voor MAX terug

Di 3 april 2018 | 19:05 Tijd voor MAX

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Tijd voor MAX gemist? Bekijk hier naar Tijd voor MAX gemist.

Tijd voor MAX

Datum
Di 3 april 2018
Tijd
19:05 tot 20:00
Zender
NPO 1
Genre
Actualiteitenmagazine
Jaar
2018
Presentatie
Martine van Os, Sybrand Niessen
Twitter hashtag
#tijdvoormax
Deel-url
gids.tv/19941445

Tijd voor MAX verhuist tussen Pasen en Koningsdag naar de vooravond. Van 3 tot en met 26 april is het live-programma van Omroep MAX elke werkdag te zien tussen 19:00 en 20:00 uur op NPO 1.

Met in deze uitzending:

- Nieuwe rubriek met André van Duin! Elke dinsdag bespreken we met hem een thema, de eerste keer gaat over school.

- Over drie maanden gaat de film Redbad in première,gesprek met regisseur Roel Reiné en hoofdrolspeler Loes Haverkort.

- Autismeweek:documentaire Scenario's over Jonathan die hulp krijgt van robot Kaspar. Te gast: Claire, die de robot programmeert en de vader van Jonathan.

Frans Klein, directeur televisie van NPO, heeft over het tijdelijke verhuizen van Tijd voor Max gezegd: "We willen na de laatste aflevering van dit seizoen van De Wereld Draait Door, op 30 maart, live programmering in de vooravond houden. Margriet van der Linden begint in mei met haar nieuwe vooravondshow voor KRO-NCRV. Daarom kiezen we, met dank aan Omroep MAX, nu voor deze overgangssituatie. In de toekomst sluiten de seizoenen van De Wereld Draait Door en de nieuwe vooravondshow strakker op elkaar aan."

MAX-directeur Jan Slagter: "Wij werken hier graag aan mee. De kijker kan van ons het vertrouwde Tijd voor MAX verwachten, alleen op een ander tijdstip."

Op de vaste plek van Tijd voor MAX (NPO 1, 17:10 uur) zijn van 3 tot en met 26 april herhalingen te zien van Omroep MAX-successen Droomhuis Gezocht en We Zijn Er Bijna!

Tijd voor MAX op tv

.

Meer uitzendingen van Tijd voor MAX