Bekijk de uitzending van Three Wives, One Husband terug

Vr 10 mei 2019 | 21:20 Three Wives, One Husband IMDb: 6.5

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Three Wives, One Husband gemist? Bekijk hier naar Three Wives, One Husband gemist.

Three Wives, One Husband

Datum
Vr 10 mei 2019
Tijd
21:20 tot 22:15
Zender
NPO 3
IMDb
6.5
Genre
Reality-show
Jaar
2016
Deel-url
gids.tv/22226253

Vanavond start de vierdelige Britse documentairereeks over polygamie binnen de Mormoonse gemeenschap. De afleveringen zijn elke vrijdag rond 21:15 uur te zien op NPO 3.

Enoch Foster heeft al zestien kinderen en zegt: "Relaties zijn mijn religie." Hij is één van de invloedrijkste mannen in de gemeenschap en zijn twee echtgenotes, Catrina en Lillian, zijn dol op hem én op elkaar.

Iedereen op de ranch noemt de Fosters een schoolvoorbeeld van een geslaagd polygaam huwelijk, mensen bij wie alles vanzelf lijkt te gaan. Ze krijgen gezinsuitbreiding: baby nummer zeventien zit er ieder moment aan te komen.

Tegelijkertijd legt Enoch het aan met een mogelijke derde echtgenote, de 25-jarige kinderjuf Lydia Rose. Het huwelijk is voor mormonen de hoogste verbintenis: niet alleen een kwestie van opperste trouw in dit leven, maar een zielsverbond voor de eeuwigheid.

Terwijl Enoch zich opmaakt om Lydia ten huwelijk te vragen, begint zij te twijfelen. En die onzekerheid verstoort de rust in huize Foster. Buurman Abel Morrison weet als geen ander welke problemen een derde vrouw met zich mee kan brengen. Het kost zijn nieuwe vrouw Marina grote moeite om haar jaloezie te beteugelen en te geloven dat hij werkelijk evenveel van haar houdt als van zijn twee andere echtgenotes.

Three Wives, One Husband op tv

.