Bekijk de uitzending van This Means War terug

Do 28 maart 2019 | 20:30 This Means War IMDb: 6.3

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van This Means War gemist? Bekijk hier naar This Means War gemist.

This Means War

This Means War
Datum
Do 28 maart 2019
Tijd
20:30 tot 22:30
Zender
NET 5
IMDb
6.3
Genre
Actiekomedie
Jaar
2012
Regisseur
Mcg
Acteurs
Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy, Til Schweiger
Twitter hashtag
#thismeanswar
Deel-url
gids.tv/21995656

Romantische actiekomedie waarin twee bevriende CIA-agenten elkaar de oorlog verklaren als blijkt dat zij dezelfde vriendin hebben

FDR en Tuck zijn topagenten bij de CIA, maar hun manier van werken verschilt enorm. Tuck trekt altijd eerst een strategisch plan en FDR schiet voordat hij vragen stelt. Lauren is ook een topper, maar dan als tester van consumentenproducten. En juist omdat ze zo kritisch is, slaagt ze er maar niet om de ware te vinden. Via een datingsite komen Tuck en Lauren met elkaar in contact. Maar het toeval wil, dat Lauren ook FDR ontmoet. Al gauw komen de heren erachter dat ze allebei met dezelfde vrouw daten. Ze besluiten de keus aan Lauren over te laten. Maar ondertussen wenden ze al hun CIA-technieken aan, om elkaar af te troeven.

Deze romantische komedie is geregisseerd door McG, die eigenlijk John McGinty heet en eerder aan het roer stond van 'Charlie's Angels' en 'Terminator Salvation'.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/this-means-war

This Means War op tv

Oorlog vrouw film datingsite besluiten lauren komedie daten toeval streamen reese witherspoon werken schiet chris pine tom hardy til schweiger contact vragen romantische komedie plan heet deze.
This Means War - Trailer