Bekijk de uitzending van The World's End terug

Wo 22 mei 2019 | 05:15 The World's End IMDb: 7.0

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The World's End gemist? Bekijk hier naar The World's End gemist.

The World's End

The World's End
Datum
Wo 22 mei 2019
Tijd
05:15 tot 07:00
Zender
Film1 Drama
IMDb
7.0
Genre
Actiekomedie
Jaar
2013
Regisseur
Edgar Wright
Acteurs
Simon Pegg, Martin Freeman, Paddy Considine, Eddie Marsan, Nick Frost
Twitter hashtag
#theworldsend
Deel-url
gids.tv/22356544

The World's End is een Amerikaans-Britse-Japans apocalyptische sciencefictionkomedie uit 2013, geregisseerd door Edgar Wright, geschreven door Wright en Simon Pegg, en met Pegg, Nick Frost, Martin Freeman, Paddy Considine, Eddie Marsan en Rosamund Pike in de hoofdrollen.

Na twintig jaar houden vijf jeugdvrienden een reünie. De 40-jarige Gary sleept zijn vrienden mee naar hun geboorteplaats en is vastbesloten om de kroegentocht naar de lokale pub, 'The World's End', opnieuw uit te voeren. Terwijl ze proberen het verleden te doen herleven, beseffen ze dat de echte uitdaging in de toekomst ligt. En niet enkel voor hen, maar voor de gehele mensheid. Het blijkt dat 'The World's End' bereiken wel het laatste is waar ze zich zorgen over hoeven te maken.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-worlds-end

The World's End op tv

Film reünie geboorteplaats eddie streamen eddie marsan martin freeman nick frost paddy considine rosamund pike enkel deze voeren zorgen.
The World's End - Trailer