Bekijk de uitzending van The Wolverine terug

Zo 17 november 2019 | 20:00 The Wolverine IMDb: 6.7

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Wolverine gemist? Bekijk hier naar The Wolverine gemist.

The Wolverine

The Wolverine
Datum
Zo 17 november 2019
Tijd
20:00 tot 22:30
Zender
Veronica
IMDb
6.7
Genre
Fantasy-film
Jaar
2013
Regisseur
James Mangold
Acteurs
Hugh Jackman, Tao Okamoto, Rila Fukushima, Hiroyuki Sanada, Svetlana Khodchenkova
Twitter hashtag
#thewolverine
Deel-url
gids.tv/23273994

The Wolverine is een Amerikaanse actie- en sciencefictionfilm, gebaseerd op het personage Wolverine van Marvel Comics. Het is de zesde film in de X-Men-filmserie, en de tweede solofilm rondom het personage Wolverine. Deze productie is geregisseerd door James Mangold (bekend van de film 'Logan'). De rol van Wolverine wordt wederom vertolkt door Hugh Jackman.

Wolverine reist naar het hedendaagse Japan, om daar een oude kennis te bezoeken. In een voor hem onbekende wereld wordt hij geconfronteerd met onverwachte tegenstanders. Wat volgt is een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen. Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en wordt hij lichamelijk en geestelijk zwaar op de proef gesteld. Niet alleen door het dodelijke staal van de samoerai, maar ook door zijn innerlijke gevecht tegen onsterfelijkheid.

Hugh Jackman kroop voor deze actiefilm voor de zesde keer in de huid van de X-Men mutant Wolverine en hield zich daarvoor maandenlang aan een streng trainingsschema. Chronologisch speelt de film na 'X-Men: The Last Stand'.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-wolverine

The Wolverine op tv

Japan fukushima productie film bende proef huid staal streamen james bezoeken dood hiroyuki sanada hugh jackman gevecht personage marvel wolverine comics zwaar deze.
The Wolverine - Trailer

Meer uitzendingen van The Wolverine