The Wolverine

Meest recente uitzending
The Wolverine
Datum
Zo 19 januari 2020
Tijd
00:10 tot 02:35
IMDb
6.7
Genre
The Wolverine
Jaar
2013
Regisseur
James Mangold
Acteurs
Hugh Jackman, Tao Okamoto, Rila Fukushima, Hiroyuki Sanada, Svetlana Khodchenkova
Twitter hashtag
#thewolverine
Deel-url
gids.tv/23681033

The Wolverine is een Amerikaanse actie- en sciencefictionfilm, gebaseerd op het personage Wolverine van Marvel Comics. Het is de zesde film in de X-Men-filmserie, en de tweede solofilm rondom het personage Wolverine. Deze productie is geregisseerd door James Mangold (bekend van de film 'Logan'). De rol van Wolverine wordt wederom vertolkt door Hugh Jackman.

Wolverine reist naar het hedendaagse Japan, om daar een oude kennis te bezoeken. In een voor hem onbekende wereld wordt hij geconfronteerd met onverwachte tegenstanders. Wat volgt is een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen. Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en wordt hij lichamelijk en geestelijk zwaar op de proef gesteld. Niet alleen door het dodelijke staal van de samoerai, maar ook door zijn innerlijke gevecht tegen onsterfelijkheid.

Hugh Jackman kroop voor deze actiefilm voor de zesde keer in de huid van de X-Men mutant Wolverine en hield zich daarvoor maandenlang aan een streng trainingsschema. Chronologisch speelt de film na 'X-Men: The Last Stand'.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-wolverine

Meer op tv: AC Milan op tv , Herhaling Op Tv op tv en Surfen op tv

Video