Bekijk de uitzending van The voice of Holland terug

Vr 8 december 2017 | 20:32 The voice of Holland

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The voice of Holland gemist? Bekijk hier naar The voice of Holland gemist.

The voice of Holland

Datum
Vr 8 december 2017
Tijd
20:32 tot 22:36
Zender
RTL 4
Genre
Muziekshow
Jaar
2017
Presentatie
Martijn Krabbé, Wendy van Dijk, Ali B
Twitter hashtag
#TVOH
Officiële Twitter
@rtl_tvoh
Uitzending gemist
The voice of Holland gemist
Deel-url
gids.tv/19172269

'The Blind Auditions' zitten erop, de tranen zijn gedroogd en de messen worden geslepen voor 'The Battles' in het achtste seizoen van The voice of Holland. En de messen zijn scherp, vlijmscherp dit seizoen. Er zijn tranen, onverwachte keuzes en er gebeurt iets dat nog nooit eerder is gebeurd in de eerdere seizoenen van The voice of Holland.

De strijd in de ring barst in alle hevigheid los. De coaches zitten er bovenop en al tijdens de repetities zijn ze genadeloos. Het is niet alleen heet in de ring, ook het vuur tussen de coaches laait op. De muzikaliteit viert hoogtij en de coaches moeten harde keuzes maken tussen de sterke vocalisten. Het belooft een muzikale en pittige strijd te worden.

In vier Battle-afleveringen worden de teams gehalveerd en ook dit seizoen hebben de coaches de mogelijkheid een talent van een ander team te stelen. De steal kan meerdere keren ingezet worden, dus de talenten op de stealseats zijn pas zeker van een ticket naar 'The Knockouts' als de laatste battle is gestreden.

De presentatie van 'The Battles' is in handen van Martijn Krabbé.

The voice of Holland op tv

Talent zoektocht presentatie leiden kandidaten finale anouk ring the voice the voice of holland holland waylon messen coach wendy battle ticket teams vuur wendy van dijk team seizoen.
The voice of Holland | Deleted Scenes #7