Bekijk de uitzending van The voice of Holland: eerste Battles terug

Vr 29 januari 2021 | 20:00 The voice of Holland: eerste Battles

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The voice of Holland: eerste Battles gemist? Bekijk hier naar The voice of Holland: eerste Battles gemist.

The voice of Holland: eerste Battles

Datum
Vr 29 januari 2021
Tijd
20:00 tot 22:02
Zender
RTL 4
Genre
Amusement
Acteurs
Chantal Janzen, Martijn Krabbé
Twitter hashtag
#TVOH
Officiële Twitter
@rtl_tvoh
Deel-url
gids.tv/25777791

Vanavond gaat The voice of Holland verder met de volgende fase in de talentenjacht. In The Battles nemen de overgebleven deelnemers het tegen elkaar op voor een plek in de volgende ronde.

Pre-battles
Dit jaar haalt niet iedereen die door de Blind Auditions kwam de ring waar de Battles worden uitgevochten. Er komen ook pre-battles, omdat sommige kandidaten in een trio geplaatst worden.

Geen kans
Tijdens de voorbereidingen krijgen ze tips van hun coach (Ali B, Waylon, Anouk of Jan Smit), maar wie daar het minst mee doet verlaat het programma en krijgt geen kans in de Battles-ring.

Stelen
De coaches kiezen wie van hun kandidaten doorgaan na iedere Battle. Daarna kunnen de andere coaches de afvaller stelen en aan hun eigen team toevoegen. Nieuw dit jaar: als de coach te sterk twijfelt over wie het beste heeft gepresteerd, kan die de net nog weggestuurde artiest alsnog redden.

Bekijk de hoogtepunten uit The voice of Holland op gids.tv/onderwerp/the-voice-of-holland.

The voice of Holland: eerste Battles op tv

.