Bekijk de uitzending van The Truman Show terug

Vr 17 mei 2019 | 20:29 The Truman Show IMDb: 8.1

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Truman Show gemist? Bekijk hier naar The Truman Show gemist.

The Truman Show

The Truman Show
Datum
Vr 17 mei 2019
Tijd
20:29 tot 22:31
Zender
RTL 8
IMDb
8.1
Genre
Komedie
Jaar
1998
Regisseur
Peter Weir
Acteurs
Jim Carrey, Ed Harris, Laura Linney, Noah Emmerich, Natascha Mcelhone
Twitter hashtag
#thetrumanshow
Deel-url
gids.tv/22264450

The Truman Show is een Amerikaanse komedie- en dramafilm uit het jaar 1998. Deze productie is geregisseerd door Peter Weir. Met in de hoofdrol Jim Carrey.

Het leven van Truman Burbank lijkt alledaags en onbenullig, maar toch volgen miljoenen televisiekijkers over de hele wereld alle ontwikkelingen in zijn bestaan. Truman is zich echter niet bewust van het feit dat duizenden minicamera's al zijn activiteiten registreren en uitzenden, vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week. Trumans vrouw, zijn beste vriend en de mensen die rondwandelen in de straten; het zijn allemaal acteurs en figuranten. Niets of niemand is wat het lijkt. Truman heeft niets in de gaten, tot op de dag dat hij vreemde boodschappen opvangt.

Deze komedie laat een geheel andere kant van acteur Jim Carrey zien en laat ons zijn belachelijke doch amusante rollen zoals in ‘The Mask’ (1994) en ‘Ace Ventura’ (1994) even vergeten. De flexibiliteit van Jims gezicht staat voor de verandering in deze film niet centraal en voor 99 minuten is dit een hele verademing. Een bijzonder verfrissende film met een lach en een traan.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-truman-show

The Truman Show op tv

Vrouw productie film acteur nagebouwd boodschappen show komedie langzaam vreemde streamen laura vriend ed harris jim carrey noah emmerich laura linney the truman show gezicht week lang deze televisieprogramma.
The Truman Show - Trailer