Bekijk de uitzending van The Talent Project terug

Vr 21 september 2018 | 20:31 The Talent Project

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Talent Project gemist? Bekijk hier naar The Talent Project gemist.

The Talent Project

Datum
Vr 21 september 2018
Tijd
20:31 tot 22:36
Zender
RTL 4
Genre
Show
Jaar
2018
Twitter hashtag
#thetalentproject
Deel-url
gids.tv/20973253

The Talent Project is de nieuwe talentshow op de vrijdagavond van RTL 4 waarin niet alleen wordt gezocht naar zangtalent, maar waarin vooral wordt geïnvesteerd in talent. Diegenen met potentie worden uitgenodigd voor The Talent Project Academy, waar ze door professionals worden opgeleid en klaargestoomd voor het grote podium. The Talent Project wordt gepresenteerd door Johnny de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau en is elke vrijdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Een aantal artiesten is een geboren ster, maar voor de meeste grote wereldsterren geldt dat zij de juiste hulp, coaching en begeleiding nodig hadden om het zo ver te kunnen schoppen. Die unieke kans krijgen de deelnemers van The Talent Project ook als ze op de Academy terecht komen. Ze worden opgeleid, begeleid en gecoacht door professionals uit het vak, want de weg naar het grote podium is keihard werken.

In elke aflevering ziet de kijker welk traject de kandidaten hebben afgelegd; vanaf de allereerste auditie, de honderd dagen trainingsperiode op de Academy tot aan de bijbehorende emotionele hoogte- en dieptepunten.

In dezelfde aflevering is middels een spectaculaire tijdssprong de volledige transformatie na de honderd dagen te zien. Is de kandidaat klaar voor de tweede auditie; een groots optreden voor een verwachtingsvol publiek en staat er een artiest die het publiek en de jury omver blaast?

Juryleden Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen beoordelen de kandidaten op hun talent en of zij genoeg potentie hebben om zich verder te ontwikkelen tot een echte artiest. Wie alle coaches zijn die de talenten gaan helpen, kun je vinden op gids.tv/2834/the-talent-project.

The Talent Project op tv

Talent auditie kandidaten jury artiesten caro emerald schoppen talentenjacht honderd caro emerald kandidaat show project chantal janzen deelnemers podium johnny omver dieptepunten kijker uitgenodigd artiest yolanthe roel van velzen gezocht optreden publiek yolanthe sneijder-cabau johnny de mol chantal werken ster seizoen aflevering 1 vrijdag talenten begeleiding.