Bekijk de uitzending van The Spouse House terug

Vr 15 september 2017 | 22:00 The Spouse House

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Spouse House gemist? Bekijk hier naar The Spouse House gemist.

The Spouse House

Datum
Vr 15 september 2017
Tijd
22:00 tot 23:00
Zender
TLC
Genre
I'm Going To Get Married Here!
Twitter hashtag
#thespousehouse
Deel-url
gids.tv/18615477

Vergeet Tinder, datingsites of toevalstreffers aan de bar, in The Spouse House moet het gebeuren. Dit luxueuze resort is twee maanden lang de plek waar 14 wanhopige singles met elkaar samenleven. Hun enige doel: de juiste partner vinden en als getrouwd paar het pand weer verlaten. Het zijn beslist geen onaantrekkelijke mannen en vrouwen, maar ze hebben ondanks vele pogingen nog steeds niet de ware kunnen vinden.

Een team van relatie-experts heeft deze groep geselecteerd in de verwachting dat er voldoende liefdesvonken over en weer kunnen vliegen. Elke week krijgen de singles de kans om een aanzoek te doen aan een van de andere deelnemers.

Tijd om de kat uit de boom te kijken is er niet, want als er die week geen enkel aanzoek wordt gedaan, zal van beide seksen degene worden weggestemd die de minste indruk heeft gemaakt. Actie is dus geboden en dat gaat soms wel heel erg ver, gepaard met de nodige onderlinge twisten en jaloezie. Hoeveel huwelijken worden er gesloten en hoeveel harten gebroken?

The Spouse House op tv

Vrouwen verloving huwelijken voldoende tinder datingsites deelnemers aanzoek getrouwd team.