Bekijk de uitzending van Nieuw: The Sommerdahl Murders terug

Za 23 mei 2020 | 20:30 Nieuw: The Sommerdahl Murders

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Nieuw: The Sommerdahl Murders gemist? Bekijk hier naar Nieuw: The Sommerdahl Murders gemist.

Nieuw: The Sommerdahl Murders

Datum
Za 23 mei 2020
Tijd
20:30 tot 22:00
Zender
NPO 3
Genre
Serie/soap, Serie, Spanning
Deel-url
gids.tv/24396430

Vanaf vanavond zendt NPO 3 de Deense detectiveserie The Sommerdahl Murders vier zaterdagen met dubbele afleveringen vanaf 20:25 uur uit.

Recherche
De misdaadserie gaat over de recherche in de Deense plaats Helsingør. Die lost diverse moordzaken op onder leiding van Dan Sommerdahl. Hij werkt nauw samen met zijn vrouw Marianne, die op het technisch laboratorium werkt, en met collega-rechercheur Flemming Top. Maar Dan staat erom bekend dat hij zich helemaal laat opslokken door zijn werk, en dat blijft niet zonder gevolgen.

Wreed onderbroken
In de eerste aflevering staan Dan en Marianne Sommerdahl op het punt hun 25-jarige trouwdag te vieren als de festiviteiten wreed onderbroken worden door een moordzaak. Bij kasteel Kronborg wordt het lijk van een jonge vrouw aangetroffen. Bij de lijkschouwing wordt een schokkende ontdekking gedaan die het team meteen op scherp zet.

Nieuw: The Sommerdahl Murders op tv

.