Bekijk de uitzending van The Shape of Water terug

Za 11 juli 2020 | 00:00 The Shape of Water IMDb: 7.3

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Shape of Water gemist? Bekijk hier naar The Shape of Water gemist.

The Shape of Water

The Shape of Water
Datum
Za 11 juli 2020
Tijd
00:00 tot 02:15
Zender
VTM
IMDb
7.3
Genre
Film
Jaar
2017
Regisseur
Guillermo Del Toro
Acteurs
Octavia Spencer, Dru Viergever, Sally Hawkins, Martin Roach, Richard Jenkins
Deel-url
gids.tv/24757125

The Shape of Water is een Amerikaanse fantasyfilm uit 2017 die geregisseerd werd door Guillermo del Toro. De hoofdrollen worden vertolkt door Sally Hawkins, Michael Shannon, Octavia Spencer en Doug Jones. Op 31 augustus 2017 ging The Shape of Water in première op het filmfestival van Venetië. De film werd op het festival bekroond met de Gouden Leeuw. Daarna won deze productie een reeks aan belangrijke filmprijzen waaronder diverse Oscars.

Het is het jaar 1962, gedurende de Koude Oorlog. De dove schoonmaakster Elisa vindt op een dag samen met haar collega Zelda een visachtig creatuur waarvoor ze snel empathie voelt. Dit wezen is de laatste van zijn soort en wordt door de Amerikaanse overheid bestudeerd om eventueel te worden ingezet in het leger of in de ruimtevaart. Bijgevolg probeert Amerika dit verborgen te houden voor Rusland. Elisa wil het amfibisch wezen helpen ontsnappen uit het laboratorium.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-shape-of-water

The Shape of Water op tv

.
The Shape of Water - Trailer