Bekijk de uitzending van The Scorpion King terug

Zo 13 oktober 2019 | 21:10 The Scorpion King IMDb: 5.5

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Scorpion King gemist? Bekijk hier naar The Scorpion King gemist.

The Scorpion King

The Scorpion King
Datum
Zo 13 oktober 2019
Tijd
21:10 tot 23:00
Zender
ITV 4
IMDb
5.5
Genre
The Scorpion King
Jaar
2002
Regisseur
Chuck Russell
Acteurs
Dwayne Johnson, Steven Brand, Kelly Hu, Michael Clarke Duncan, Bernard Hill
Twitter hashtag
#thescorpionking
Deel-url
gids.tv/23119146

RTL 7 zendt vanavond de Amerikaanse, Duitse en Belgische avonturenfilm The Scorpion King uit. Met in de hoofdrol 'The Rock' Dwayne Johnson.

Rond 3.000 voor Christus, nog voor de piramides gebouwd werden, trok een gevreesde horde bandieten vanuit het oosten het dorre land van de oude wereld binnen. De naam van hun gevreesde leider was Memnon, de beste zwaardvechter ter wereld. Zijn successen op het slagveld werden echter niet alleen veroorzaakt door zijn krijgskunsten, want door het voorspellingsvermogen van zijn persoonlijke tovenares kende Memnon meestal al op voorhand de uitkomst van de strijd. Iedereen die het waagde om zich tegen hem te verzetten, werd genadeloos afgeslacht. Dit bracht de leiders van de verschillende onderdrukte stammen ertoe om een plan te bedenken om die tovenares uit te schakelen. Hierbij riepen ze de hulp in van de allerlaatste Akkadiër: Mathayus, een uitzonderlijke krijger met een belangrijke roeping.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-scorpion-king

The Scorpion King op tv

Film rock bernard christus fantasy leiders slagveld clarke hordes streamen brand duncan kelly stammen dwayne johnson warrior chuck scorpion plan deze king.
The Scorpion King - Trailer