Bekijk de uitzending van The Road terug

Vr 21 juni 2019 | 20:31 The Road IMDb: 7.3

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Road gemist? Bekijk hier naar The Road gemist.

The Road

The Road
Datum
Vr 21 juni 2019
Tijd
20:31 tot 22:43
Zender
RTL 8
IMDb
7.3
Genre
Avonturenfilm
Jaar
2009
Regisseur
John Hillcoat
Acteurs
Viggo Mortensen, Kodi Smit-McPhee, Charlize Theron, Robert Duvall, Guy Pearce
Twitter hashtag
#theroad
Deel-url
gids.tv/22451252

The Road is een Amerikaanse thriller en dramafilm uit het jaar 2009. Met Viggo Mortensen, Kodi Smit-McPhee en Charlize Theron in de hoofdrol.

Door natuurgeweld is Amerika binnen in een korte tijd platgebrand en verwoest. Er zijn weinig overlevenden en aan water en voedsel is gebrek. Slechts bewapend met pistool trekken vader (Viggo Mortensen) en zoon (Kodi Smit-McPhee) door het stoffige en sombere landschap op zoek naar een veilig onderkomen. Hun leven draait om overleven in een omgeving waarbij de grenzen zijn verdwenen tussen goed en kwaad.

Dit postapocalyptische drama is gebaseerd op de gelijknamige roman van Cormac McCarthy, wiens boek 'No Country for Old Men' door de gebroeders Coen verfilmd werd. De hoofdrol is voor Viggo Mortensen, die wereldberoemd werd met zijn vertolking van Aragorn in de 'Lord of the Rings'-trilogie.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-road

The Road op tv

Amerika overlevenden voedsel kannibalisme film pistool natuurgeweld thriller grenzen roman kust charlize theron bewapend kwaad overleven 2009 landschap streamen kodi winter verwoest boek water guy pearce vader viggo mortensen the road reis drama zoon tijd molly veilig deze amerikaans korte.
The Road - Trailer