Bekijk de uitzending van The Prince and Me terug

Do 13 juni 2019 | 20:30 The Prince and Me IMDb: 5.9

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Prince and Me gemist? Bekijk hier naar The Prince and Me gemist.

The Prince and Me

The Prince and Me
Datum
Do 13 juni 2019
Tijd
20:30 tot 22:40
Zender
NET 5
IMDb
5.9
Genre
Romantische komedie
Jaar
2004
Regisseur
Martha Coolidge
Acteurs
Julia Stiles, Luke Mably, James Fox, Ben Miller, Miranda Richardson
Twitter hashtag
#theprinceandme
Deel-url
gids.tv/22411489

The Prince and Me is een Amerikaanse romantische komedie uit 2004. De film is geregisseerd door Martha Coolidge. Met een hoofdrol voor Julia Stiles.

Het verhaal gaat over Kroonprins Edvard van Denemarken. Hij vertrekt incognito en met zijn assistent Soren naar de Amerika om te bezinnen. Onder de schuilnaam Eddie gaat hij er les volgen aan de University of Wisconsin-Madison. In het studentencafé ontmoet hij mooie studente Paige Morgan die daar werkt, maar die ontmoeting loopt slecht af. Later worden beiden aangewezen als partners in de les chemie, zeer tegen de zin van Paige die al precies weet waar ze met haar drukke leven naartoe wil en Eddie in de weg ziet staan.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-prince-and-me

The Prince and Me op tv

Amerika chemie denemarken film diploma universiteit prince studente kroonprins morgan indiana 2004 miller komedie ontmoeting geneeskunde eddie streamen james richardson ben miller james fox julia stiles julia romantische komedie doel heet deze.
The Prince and Me - Trailer