Bekijk de uitzending van The Party terug

Vr 10 augustus 2018 | 11:50 The Party IMDb: 6.6

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Party gemist? Bekijk hier naar The Party gemist.

The Party

Datum
Vr 10 augustus 2018
Tijd
11:50 tot 13:00
Zender
Film1 Drama
IMDb
6.6
Genre
Drama
Jaar
2017
Regisseur
Sally Potter
Acteurs
Kristin Scott Thomas, Timothy Spall, Patricia Clarkson, Bruno Ganz, Cherry Jones
Deel-url
gids.tv/20797480

The Party is een zwarte komedie, vol scherpe dialogen. De nieuwe film van Sally Potter (Orlando) spat van het scherm met briljante rollen van Kristin Scott Thomas, Timothy Spall, Patricia Clarkson, Cherry Jones, Cillian Murphy, Bruno Ganz en Emily Mortimer.

Een zowel wrang als hilarisch portret van een groep vrienden die hun zekerheden in duigen zien vallen. Janet heeft net een belangrijke functie gekregen in de Britse politiek.

Dit is het kroonstuk van haar carri?re en dat moet gevierd worden. Terwijl de vrienden arriveren krijgt het feestje een dramatische wending als Bill, de man van Janet, een schokkende mededeling doet.

Het blijkt niet zijn enige geheim te zijn en de andere gasten worden meegesleurd in de opeenstapeling van onthullingen en confrontaties. Liefde, vriendschap en politieke idealen komen op losse schroeven te staan.

Alle illusies die de vrienden over elkaar en zichzelf hebben gaan in rook op, samen met de canap?s. The Party werd geselecteerd voor de competitie van het Filmfestival van Berlijn.

The Party op tv

.