Bekijk de uitzending van The Notebook terug

Za 8 augustus 2020 | 22:50 The Notebook IMDb: 7.8

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Notebook gemist? Bekijk hier naar The Notebook gemist.

The Notebook

The Notebook
Datum
Za 8 augustus 2020
Tijd
22:50 tot 01:10
Zender
SBS 9
IMDb
7.8
Genre
Drama
Jaar
2004
Regisseur
Nick Cassavetes
Acteurs
Rachel McAdams, Ryan Gosling, James Marsden, Gena Rowlands, James Garner
Twitter hashtag
#thenotebook
Deel-url
gids.tv/24844658

The Notebook is een romantische speelfilm uit het jaar 2004 onder regie van Nick Cassavetes. Het is een verfilming van het boek van Nicholas Sparks. De hoofdrollen worden vertolkt door met Ryan Gosling, Rachel McAdams en Gena Rowlands. Deze iconische liefdesfilm was voor Ryan Gosling zijn succesvolste film ooit.

Allie Hamilton viert begin jaren '40 vakantie met haar familie in het plaatsje Seabrook in North-Carolina. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun die vanaf het eerste moment verliefd is op Allie. Ondanks hun zeer verschillende achtergrond beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Maar na de zomer moet Allie terug en verliezen ze elkaar uit het oog. Allie is verscheurd door verdriet, maar verlooft zich na een paar jaar toch met een nieuwe liefde. Noahs hart is gebroken als hij ziet dat Allie een ander heeft. Toch zijn Allie en Noah elkaar niet vergeten en is hun liefde voor elkaar nog altijd bijzonder sterk. Maar overwint deze intense liefde alles?

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-notebook

The Notebook op tv

.
The Notebook - Trailer