Bekijk de uitzending van The Next Three Days terug

Vr 27 november 2020 | 22:20 The Next Three Days IMDb: 7.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Next Three Days gemist? Bekijk hier naar The Next Three Days gemist.

The Next Three Days

The Next Three Days
Datum
Vr 27 november 2020
Tijd
22:20 tot 01:00
Zender
NET 5
IMDb
7.4
Genre
Misdaad, Film, Spanning
Jaar
2010
Regisseur
Paul Haggis
Acteurs
Olivia Wilde, Russell Crowe, Fred Cavayé, Michael Buie, Elizabeth Banks
Twitter hashtag
#thenextthreedays
Deel-url
gids.tv/25443060

The Next Three Days is een Amerikaans en Franse thriller- en dramafilm uit het jaar 2010. Deze film met Russell Crowe en Elizabeth Banks is een remake van de Franse film 'Pour Elle' uit 2008.

Het leven van een gelukkig getrouwd koppel staat op zijn kop wanneer de vrouw onterecht beschuldigd wordt van een moord. Haar man heeft er alles voor over om haar uit de gevangenis te bevrijden. John (Russell Crowe) en Lara (Elizabeth Banks) vormen samen met hun zoontje een gelukkig gezin. Totdat de politie hun huis binnen valt. Ze arresteren Lara als verdachte van een gruwelijke moord. Als haar onschuld na drie jaar nog steeds niet bewezen is, ziet John slechts één uitweg: haar zelf uitbreken. John is in het dagelijks leven docent, en beseft dat hij geen idee heeft wat ervoor nodig is om zo'n krankzinnig complex plan uit te voeren. Dus schakelt hij hulp in. Damon, een veroordeelde die ooit uit de gevangenis ontsnapte, vertelt hem exact wat hij moet weten. Met zijn adviezen stort John zich vol overgave in een gevaarlijke en onbekende wereld. Daarmee riskeert hij alles wat hij heeft om de vrouw van wie hij houdt terug te krijgen.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-next-three-days

The Next Three Days op tv

.
The Next Three Days - Trailer