Bekijk de uitzending van The Mysteries of Laura terug

Za 29 juni 2019 | 22:15 The Mysteries of Laura

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Mysteries of Laura gemist? Bekijk hier naar The Mysteries of Laura gemist.

The Mysteries of Laura

Datum
Za 29 juni 2019
Tijd
22:15 tot 23:10
Zender
NET 5
Genre
Dramaserie
Jaar
2015
Acteurs
Debra Messing, Laz Alonso, Max Jenkins, Janina Gavankar, Lucas Josh
Twitter hashtag
#themysteriesoflaura
Uitzending gemist
The Mysteries of Laura gemist
Deel-url
gids.tv/22494963

Vanaf vanavond wordt het tweede en laatste seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Mysteries of Laura elke zaterdag om 22:20 uur uitgezonden op Net5.

In de crimeserie met een flinke dosis humor The Mysteries of Laura speelt Debra Messing de briljante NYPD rechercheur Laura Diamond, die probeert haar "Columbo" werk met een hectisch gezinsleven inclusief twee losgeslagen tweeling jongens en een bijna ex-man.

Tussen het verzorgen van haar kinderen en het crimineelvrij houden van de straten door, zal Laura de eerste zijn om toe te geven dat ze soms haar 'moeilijke' momenten heeft.

Het team begint in de eerste aflevering een race tegen de klok om een gekidnapt kind terug te vinden. Jake gaat terug aan de slag, maar heeft het niet langer voor het zeggen.

The Mysteries of Laura op tv

Tweeling race verzorgen klok dramaserie humor eerste aflevering josh losgeslagen dosis net5 alonso kinderen laura team jongens debra messing seizoen rechercheur aflevering 1 laatste seizoen seizoen 2 straten terug.