Bekijk de uitzending van The Murder Detectives terug

Do 12 oktober 2017 | 22:45 The Murder Detectives IMDb: 7.8

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Murder Detectives gemist? Bekijk hier naar The Murder Detectives gemist.

The Murder Detectives

Datum
Do 12 oktober 2017
Tijd
22:45 tot 23:50
Zender
NPO 3
IMDb
7.8
Genre
Documentaire
Jaar
2016
Twitter hashtag
#themurderdetectives
Deel-url
gids.tv/18785338

Vanavond start The Muder Detectives, een driedelige documentaireserie die, als een drama, het verhaal volgt van de politie en de families van slachtoffer en dader na de ogenschijnlijk zinloze moord op een jongen van negentien in Bristol.

Er is een klopjacht aan de gang na de schijnbaar zinloze moord op een 19-jarige jongen in Bristol. Rechercheurs kammen de stad uit op zoek naar de verdachte, die te zien is op de bewakingscamera's op de plaats van het delict. Het is een zwart persoon die de capuchon van zijn trainingsjas over zijn hoofd heeft getrokken.

Vlak voor hij aan meerdere steekwonden stierf, belde het slachtoffer een alarmnummer en vroeg hij om hulp. Het slachtoffer studeerde aan de universiteit en had zich net verloofd. Wie zou hem hebben willen vermoorden en waarom?

The Murder Detectives op tv

Tiener politie moord verdachte dader klopjacht documentaire alarmnummer documentaireserie delict universiteit slachtoffer bristol kammen bewakingscamera's negentien vermoorden hoofd start zwart stad.
Promo: The Murder Detectives