Bekijk de uitzending van The Miracle terug

Di 19 maart 2019 | 23:10 The Miracle IMDb: 7.7

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Miracle gemist? Bekijk hier naar The Miracle gemist.

The Miracle

Datum
Di 19 maart 2019
Tijd
23:10 tot 23:55
Zender
Canvas
IMDb
7.7
Genre
Thrillerserie
Jaar
2018
Regisseur
Niccoló Ammaniti
Acteurs
Guido Caprino, Alba Rohrwacher, Tommaso Ragno, Sergio Albelli, Lorenza Indovina
Deel-url
gids.tv/21946644

Vanaf vanavond is de Italiaanse mysterieuze thrillerreeks The Miracle te zien op de Vlaamse zender Canvas. The Miracle gaat over de politieke, religieuze en wetenschappelijke ophef die ontstaat na de ontdekking van een miraculeus Mariabeeld dat bloed weent.

De acht afleveringen zijn de komende weken elke dinsdag en woensdag rond 23:00 uur te zien op Canvas.

Italië in de nabije toekomst. Een referendum over de uitstap uit de EU staat voor de deur. De 'Italexit' en de terugkeer van de lire zijn niet denkbeeldig. De progressieve premier Fabrizio Pietromarchi (Guido Caprino) ziet dat met lede ogen gebeuren.

Net op dat moment wordt hij gealarmeerd door het hoofd van de carabinieri, generaal Giacomo Votta (Sergio Albelli). Tijdens een inval bij maffiabaas Molocco (Sergio Valastro) is er namelijk een Mariabeeldje gevonden dat onophoudelijk menselijk bloed weent. En nog geen klein beetje: zo'n tien liter per dag.

Het mysterieuze beeld wordt ondergebracht in een verlaten militaire installatie. Naast de premier worden ook de hematoloog Sandra Roversi (Alba Rohrwacher) en de priester Marcello (Tommaso Ragno) bij de zaak betrokken omdat ze elk vanuit hun eigen expertise mogelijk een verklaring kunnen vinden voor het fenomeen.

Voor elk van hen wordt het mysterieuze beeld een breekpunt in hun leven. Want alle vier hebben ze, net als hun land, nood aan een mirakel.

The Miracle op tv

Italië minister ophef gokken priester bloed installatie referendum prostituees verklaring keuken staal inval militaire coma bunker terugkeer wetenschappelijke albelli zender mirakel maffiabaas geld premier hoofd moeder generaal guido caprino miracle de bunker canvas seizoen aflevering 1 geen zaak deur gevonden.
The Miracle - Trailer

Meer uitzendingen van The Miracle