Bekijk de uitzending van The Legend of Hercules terug

Za 13 juli 2019 | 20:30 The Legend of Hercules IMDb: 4.2

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Legend of Hercules gemist? Bekijk hier naar The Legend of Hercules gemist.

The Legend of Hercules

The Legend of Hercules
Datum
Za 13 juli 2019
Tijd
20:30 tot 22:20
Zender
Veronica
IMDb
4.2
Genre
Actiefilm
Jaar
2014
Regisseur
Renny Harlin
Acteurs
Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins, Roxanne McKee, Liam Garrigan
Twitter hashtag
#thelegendofhercules
Deel-url
gids.tv/22569504

The Legend of Hercules is een Amerikaanse actie en avonturenfilm uit het jaar 2014. Deze film is geregisseerd door Renny Harlin (bekend van films zoals 'The Long Kiss Goodnight' en 'Cliffhanger'). Met Kellan Lutz en Liam McIntyre in de hoofdrol.

De heldhaftige Hercules is een halfgod met bovenmenselijke krachten. Volgens de legenden zal hij Griekenland bevrijden van zijn wrede koning, maar Hercules is zelf met heel andere dingen bezig. Hij is verliefd op de beeldschone prinses Hebe, maar komt in de problemen wanneer hij zijn ongenoegen uit over haar aanstaande huwelijk. Daarom wordt hij verbannen naar Egypte, waar hij als slaaf voor zijn vrijheid moet vechten. Zal hij prinses Hebe ooit nog terugzien? En kan hij Griekenland bevrijden van de tirannie van de koning?

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-legend-of-hercules

The Legend of Hercules op tv

Egypte griekenland koning prinses huwelijk film vrijheid bevrijden slaaf gaia hercules roxanne legend streamen kellan lutz deze.
The Legend of Hercules - Trailer