Bekijk de uitzending van The Lawyer terug

Za 19 mei 2018 | 20:40 The Lawyer IMDb: 7.2

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Lawyer gemist? Bekijk hier naar The Lawyer gemist.

The Lawyer

Datum
Za 19 mei 2018
Tijd
20:40 tot 21:30
Zender
Canvas
IMDb
7.2
Genre
Misdaadserie
Jaar
2018
Acteurs
Alexander Karim, Malin Buska, Thomas Bo Larsen, Nicolaj Kopernikus, Sara Hjort Ditlevsen
Twitter hashtag
#thelawyer
Deel-url
gids.tv/20245050

Vanavond start de tiendelige Zweeds-Deense misdaadserie Advokaten (internationale titel: The Lawyer) over de jonge beloftevolle advocaat Frank Nordling, die infiltreert in de onderwereld om de dood van zijn ouders te wreken. De serie is met dubbele afleveringen elke zaterdag om 20:40 uur te zien op Canvas.

Na de moord op hun ouders groeiden Frank en zijn adoptiezus Sara gescheiden op in twee aparte pleeggezinnen. Frank is intussen een ambitieuze, onkreukbare advocaat geworden.

Sara trad in de voetsporen van haar vader en werd politieagente, ondanks haar heroïneverslaving als gevolg van het verlies van het hoederecht over haar zoontje. Haar grootste verslaving is echter de zoektocht naar de moordenaar van haar ouders.

Ze schakelt een weifelende Frank in wanneer ze een mogelijke verdachte te pakken krijgt. Maar nadat die vermoord wordt en Sara gewond geraakt, besluit ook Frank ten volle voor de waarheid te gaan.

The Lawyer op tv

Moord verdachte zoektocht advocaat verslaving moordenaar serie onderwereld sara start vermoord dood ouders vader thomas bo larsen canvas seizoen aflevering 1 verlies.
Advokaten - Trailer