Bekijk de uitzending van The Last Boy Scout terug

Wo 1 juli 2020 | 20:30 The Last Boy Scout IMDb: 7.0

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Last Boy Scout gemist? Bekijk hier naar The Last Boy Scout gemist.

The Last Boy Scout

The Last Boy Scout
Datum
Wo 1 juli 2020
Tijd
20:30 tot 22:35
Zender
Veronica
IMDb
7.0
Genre
Comedy
Jaar
1991
Regisseur
Tony Scott
Acteurs
Noble Willingham, Bruce Willis, Damon Wayans, Halle Berry, Chelsea Field
Twitter hashtag
#thelastboyscout
Deel-url
gids.tv/24627037

Joe Hallenbeck (Bruce Willis) was een van de super geheime agenten van Amerika totdat hij door een meningsverschil met een corrupte politicus zijn baan verloor. Hij heeft zich nu gespecialiseerd als privé-detective en is ervan overtuigd dat hij niet lager kan zinken. James Dix heeft hetzelfde probleem. Hij was de ster-footballspeler van zijn team totdat hij van drugsgebruik werd beschuldigd en wentelt zich nu in zelfmedelijden. Joe en James hebben één ding gemeen, de stripster Cory, een cliënt van Joe en de vriendin van James. Wanneer Cory wordt vermoord, zijn de twee gedwongen samen te werken. Tijdens hun onderzoek stuiten ze op chantage en afpersing rondom een politiek figuur en een gewetenloze teamleider.

The Last Boy Scout is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 1991. Deze productie is geregisseerd door Tony Scott (bekend van de films 'Top Gun' en 'Man on Fire'). Met Bruce Willis, Damon Wayans, Chelsea Field en Halle Berry in de hoofdrol.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-last-boy-scout

The Last Boy Scout op tv

.
The Last Boy Scout - Trailer