Bekijk de uitzending van The Last Airbender terug

Vr 15 maart 2019 | 20:28 The Last Airbender IMDb: 4.1

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Last Airbender gemist? Bekijk hier naar The Last Airbender gemist.

The Last Airbender

The Last Airbender
Datum
Vr 15 maart 2019
Tijd
20:28 tot 22:29
Zender
RTL 7
IMDb
4.1
Genre
Avonturenfilm
Jaar
2010
Regisseur
M. Night Shyamalan
Acteurs
Dev Patel, Shaun Toub, Noah Ringer, Jackson Rathbone, Nicola Peltz
Twitter hashtag
#thelastairbender
Deel-url
gids.tv/21925126

The Last Airbender is een Amerikaanse fantasie- avonturenfilm uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door M. Night Shyamalan (The Sixth Sense). Met in de hoofdrol Noah Ringer, Nicola Peltz en Dev Patel.

De wereld is verdeeld in vier koninkrijken, die allen een element vertegenwoordigen. De enige persoon die de elementen vuur, water, lucht en aarde kan beheersen, en in goede harmonie kan laten samenwerken, is de Avatar. Als de heersende, maar erg jonge, Avatar Aang vermist wordt, ziet de vuurkoning zijn kans en verklaart de oorlog aan de andere koninkrijken. Deze strijd duurt al honderd jaar en de vuurkoning heeft een ieder gevangengezet, die mogelijk de krachten beheerst om de elementen te laten samenwerken. Als Katara en haar broer Sokka een jongen vinden, die vastgevroren zit in een ijslaag, verandert alles. De ingevroren jongen is nog in leven en hij verklaart de vermiste Avatar Aang te zijn. Hij wil de strijd aangaan met vuurkoning Ozai, maar dan moet hij eerst leren hoe hij zijn krachten kan gebruiken om de elementen te kunnen beheersen. Ondertussen ontdekt Ozai dat Aang nog leeft en hij doet er alles aan om te voorkomen dat Aang de controle over de elementen terugpakt.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-last-airbender

The Last Airbender op tv

Aanslag oorlog controle wind productie film rots samenwerken avatar verantwoordelijkheid aarde honderd shaun streamen vermist kinderen chaos vuur water dev patel stammen broer deze.
The Last Airbender - Trailer