Bekijk de uitzending van The Jewel Of The Nile terug

Zo 21 juli 2019 | 22:50 The Jewel Of The Nile IMDb: 6.1

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Jewel Of The Nile gemist? Bekijk hier naar The Jewel Of The Nile gemist.

The Jewel Of The Nile

The Jewel Of The Nile
Datum
Zo 21 juli 2019
Tijd
22:50 tot 01:00
Zender
Veronica
IMDb
6.1
Genre
Avonturenfilm
Jaar
1985
Regisseur
Lewis Teague
Acteurs
Michael Douglas, Kathleen Turner, Danny De Vito, Holland Taylor, Spyros Fokas
Twitter hashtag
#jewelofthenile
Deel-url
gids.tv/22612184

The Jewel of the Nile is een Amerikaanse avonturen- en actiefilm uit het jaar 1985. Deze productie is geregisseerd door Lewis Teague. De film is het vervolg op 'Romancing the Stone' met nogmaals acteurs Michael Douglas, Kathleen Turner en Danny DeVito in de hoofdrollen. Grote bekendheid kreeg de film door zijn sterke soundtrack. Het nummer 'When the Going Gets Tough, the Tough Get Going' van Billy Ocean stond vervolgens weken lang op nummer 1 in de Nederlandse top 40. Bijzonder was dat Douglas, Turner en DeVito ook in de videoclip zingend te zien waren.

Schrijfster Joan Wilder en haar vriend Jack schuimen de wereldzeeën af met hun zeilboot. Tijdens een receptie aan de Franse Rivièra leert Joan een zekere Omar Kalifa kennen. Hij vraagt haar met hem mee te reizen naar zijn koninkrijk aan de oever van de Nijl om zijn biografie te schrijven. Voor Joan is dit de kans van haar leven. Joan besluit Omar te vergezellen, maar Jack weigert mee te gaan. Tot hij gecontacteerd wordt door een zekere Karak, die hem vertelt dat zijn geliefde in levensgevaar verkeert.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-jewel-of-the-nile

The Jewel Of The Nile op tv

.
The Jewel Of The Nile - Trailer