Bekijk de uitzending van The Italian Job terug

Vr 17 mei 2019 | 20:29 The Italian Job IMDb: 7.0

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Italian Job gemist? Bekijk hier naar The Italian Job gemist.

The Italian Job

The Italian Job
Datum
Vr 17 mei 2019
Tijd
20:29 tot 22:42
Zender
RTL 7
IMDb
7.0
Genre
Actiethriller
Jaar
2003
Regisseur
F. Gary Gray
Acteurs
Mark Wahlberg, Charlize Theron, Donald Sutherland, Jason Statham, Seth Green
Twitter hashtag
#theitalianjob
Deel-url
gids.tv/22264335

Amerikaans-Brits-Franse actiethriller: Charlie Croker (Mark Wahlberg) heeft een team van experts om zich heen. Samen voeren ze een spectaculaire goudroof in Venetië uit. Ze zijn in staat om zonder een schot te lossen een enorme goudvoorraad weg te slepen uit een zwaarbewaakt palazzo. Maar op hun reis naar de vrijheid en de rijkdom heeft een van de bendeleden zijn eigen plannetje. Hij steelt de buit nog eens van zijn mederovers en laat hen voor dood achter. Samen met Stella (Charlize Theron), de dochter van John Bridger èn kluis-expert, gaan zij hun goud terugstelen in Los Angeles. Maar dan moeten zij door de onmogelijk drukke spits. En dan zijn Mini-Coopers wel handig...

Regisseur F. Gary Gray maakte eind jaren negentig 'Friday', 'Set It Off' en 'The Negotiator'. In 2003 komen er maar liefst twee films van zijn hand uit: 'A Man Apart' met Vin Diesel en 'The Italian Job' een remake van de Engelse gangsterfilm uit 1969 met Michael Caine. Zijn rol wordt nu gespeeld door Mark Wahlberg, die na zijn zangcarrière doorbrak als acteur in 'Boogie Nights' met zijn rol van Dirk Diggler. Remakes zijn hem overigens niet onbekend, zo speelde Wahlberg de hoofdrol in Tim Burton's versie van 'Planet Of The Apes'.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-italian-job

The Italian Job op tv

Goud film vrijheid los angeles experts regisseur spits acteur diesel dochter buit rijkdom charlize theron 1969 onmogelijk seth bendeleden gray green remake streamen dood donald sutherland jason statham mark wahlberg vin diesel dirk team michael caine the italian job stella reis deze voeren.
The Italian Job - Trailer

Meer uitzendingen van The Italian Job