Bekijk de uitzending van The Hunt for Red October terug

Za 20 april 2019 | 19:59 The Hunt for Red October IMDb: 7.6

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Hunt for Red October gemist? Bekijk hier naar The Hunt for Red October gemist.

The Hunt for Red October

The Hunt for Red October
Datum
Za 20 april 2019
Tijd
19:59 tot 22:45
Zender
RTL 7
IMDb
7.6
Genre
Actiefilm
Jaar
1990
Regisseur
John Mctiernan
Acteurs
Sean Connery, Alec Baldwin, Scott Glenn, Sam Neill, James Earl Jones
Twitter hashtag
#THFRO
Deel-url
gids.tv/22119597

Kapitein Marko Ramius (Sean Connery) is schipper van de Russische onderzeeboot The Red October. In de hoogtijdagen van de Koude Oorlog koerst Marko met zijn kernonderzeeër naar de Amerikaanse kust. Bij de Amerikanen gaan alle alarmbellen af, wanneer blijkt dat Ramius hiermee de orders van zijn superieuren heeft genegeerd en hij mogelijk een oorlog wil beginnen. Bovendien is de Red October zeer geavanceerd en door zijn stille motoren zeer moeilijk op te sporen. CIA-analist Jack Ryan (Alec Baldwin) heeft echter het vermoeden dat Ramius wil overlopen naar de Verenigde Staten, maar hij heeft slechts een paar uur om dit te bewijzen, want zowel de Amerikanen als de Sovjets gooien alles in de strijd om hem te vinden en uit te schakelen.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-hunt-for-red-october

The Hunt for Red October op tv

Oorlog verenigde staten schipper motoren film koude oorlog kust kapitein alec onderzeeboot streamen james alec baldwin sean connery sam neill gooien the hunt for red october koude deze.
The Hunt for Red October - Trailer