Bekijk de uitzending van The Hot Zone terug

Do 12 september 2019 | 21:00 The Hot Zone

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Hot Zone gemist? Bekijk hier naar The Hot Zone gemist.

The Hot Zone

Datum
Do 12 september 2019
Tijd
21:00 tot 22:00
Zender
National Geographic
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/22888150

Vanaf vanavond is de zesdelige dramaserie The Hot Zone drie donderdagen met dubbele afleveringen vanaf 21:00 uur te zien op National Geographic.

Bekijk op welk kanaal National Geographic bij jouw tv-aanbieder te vinden is op
gids.tv/3726/welk-kanaal-national-geographic.

Ebola-uitbraak
De serie belicht het huiveringwekkende verhaal van de eerste verschijning van ebola op Amerikaans grondgebied. In deze spannende wetenschappelijke thriller schittert Julianna Margulies als moedige heldin die een ebola-uitbraak moet voorkomen.

Apen
The Hot Zone begint met een angstaanjagende terugblik naar 1980 wanneer een nietsvermoedende dokter in Kenia een patiënt onderzoekt met een ongekend ziektebeeld. Negen jaar later wordt in de VS een kolonie apen ziek in een wetenschappelijke faciliteit.

Dodelijk virus
Luitenant-Kolonel Nancy Jaax, gespeeld door Golden Globe- en Emmy Award-winnares Julianna Margulies is overtuigd dat er iets veel ernstiger aan de hand is dan een simpele infectie. Samen met haar man, Luitenant-Kolonel Jerry Jaax en haar mentor, de dierenarts Dr. Wade Carter gaat ze de strijd aan tegen het dodelijke virus en het scepticisme van haar collega's.

The Hot Zone op tv

.