Bekijk de uitzending van The Hobbit: The Battle of the Five Armies terug

Zo 4 augustus 2019 | 23:05 The Hobbit: The Battle of the Five Armies IMDb: 7.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Hobbit: The Battle of the Five Armies gemist? Bekijk hier naar The Hobbit: The Battle of the Five Armies gemist.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
Datum
Zo 4 augustus 2019
Tijd
23:05 tot 01:40
Zender
Veronica
IMDb
7.4
Genre
Fantasy-film
Jaar
2014
Regisseur
Peter Jackson
Acteurs
Martin Freeman, Richard Armitage, Benedict Cumberbatch, Luke Evans, Ian McKellen
Twitter hashtag
#thehobbitthebattleofthefivearmies
Deel-url
gids.tv/22687339

The Hobbit: The Battle of the Five Armies is een fantasy avonturenfilm uit het jaar 2014, onder regie van Peter Jackson. Deze productie is onderdeel van de verfilming van het boek The Hobbit van J.R.R. Tolkien. De film is het derde deel uit een trilogie van films van The Hobbit en het vervolg op The Hobbit: The Desolation of Smaug uit 2013.

Na het moedig heroveren van hun thuisland op de draak Smaug hebben Bilbo, Thorin en het dwergengezelschap ongewild een gevaarlijk en dodelijke kracht op de wereld losgelaten. Gedreven door de obsessie zijn schat te heroveren offert Thorin zijn vriendschap en eer op en dwingt hij Bilbo tot een haast onmogelijk en gevaarlijk besluit. Maar er liggen nog grotere gevaren op de loer. Slechts gezien door de tovenaar Gandalf stuurt de grote vijand Sauron zijn Ork-legioenen. De toekomst van Middle-Earth staat op het spel. Terwijl de duistere krachten zich bundelen worden de dwergen, elfen en mensen voor de keuze gesteld: verenigen of alles zal vernietigd worden.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-hobbit-the-battle-of-the-five-armies

The Hobbit: The Battle of the Five Armies op tv

Koninkrijk vriendschap the hobbit hobbit goudschat heroveren onmogelijk draak battle benedict cumberbatch ian mckellen martin freeman peter jackson richard armitage luke evans.
The Hobbit: The Battle of the Five Armies - Trailer