Bekijk de uitzending van The Hobbit: An Unexpected Journey terug

Ma 14 juni 2021 | 20:27 The Hobbit: An Unexpected Journey IMDb: 7.8

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Hobbit: An Unexpected Journey gemist? Bekijk hier naar The Hobbit: An Unexpected Journey gemist.

The Hobbit: An Unexpected Journey

The Hobbit: An Unexpected Journey
Datum
Ma 14 juni 2021
Tijd
20:27 tot 23:56
Zender
RTL 7
IMDb
7.8
Genre
Fantasy, Film
Jaar
2012
Regisseur
Peter Jackson
Acteurs
Ian McKellen, Martin Freeman, Ken Scott, Richard Armitage, James Nesbitt
Deel-url
gids.tv/26496817

The Hobbit: An Unexpected Journey is Amerikaanse en Nieuw-Zeelandse film uit het jaar 2012. Deze avonturenfilm van regisseur Peter Jackson is het eerste deel van een driedelige reeks die gebaseerd is op het gelijknamige boek van J.R.R. Tolkien en die samen een prequel op The Lord of the Rings trilogie vormt.

Samen met tovenaar Gandalf en een groep van dertien dwergen, geleid door Thorin Oakenshield, begint Bilbo Baggins aan een epische missie naar de Lonely Mountain om het goud van het verloren dwergkoninkrijk Erebor terug te winnen van de draak Smaug. De tocht voert hen door woeste landschappen en verraderlijke gebieden vol kwaadaardige wezens. Onderweg ontdekt de schuchtere Bilbo dat hij slimmer en moediger is dan hij ooit had vermoed. Hij ontmoet Gollem, een personage dat zijn leven voor altijd zal veranderen en komt in het bezit van een magische ring die het lot van Midden-Aarde zal bepalen.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-hobbit-an-unexpected-journey

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

The Hobbit: An Unexpected Journey op tv

.
The Hobbit: An Unexpected Journey - Trailer