Bekijk de uitzending van The Hit List terug

Za 23 november 2019 | 19:15 The Hit List IMDb: 5.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Hit List gemist? Bekijk hier naar The Hit List gemist.

The Hit List

The Hit List
Datum
Za 23 november 2019
Tijd
19:15 tot 20:00
Zender
BBC One
IMDb
5.4
Genre
The Hit List
Jaar
2011
Regisseur
William Kaufman
Acteurs
Cuba Gooding Jr., Cole Hauser, Ginny Weirick, Sean Cook, Jonathan LaPaglia
Twitter hashtag
#thehitlist
Deel-url
gids.tv/23358796

The Hit List is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2011. Met in de hoofdrol niemand minder dan acteur Cuba Gooding Jr.

Allan Campbell (Cole Hauser) heeft een slechte dag achter de rug. Hij gaat naar een bar om zijn zijn zorgen te verdrinken. In een dronken bui raakt hij aan de praat met een mysterieuze man die zichzelf Jonas noemt (Cuba Gooding Jr.). Na een tijdje geeft Jonas aan mensen te vermoorden voor geld en vraagt Allan vijf mensen op te schrijven die hij dood zou willen hebben. Allan ziet er de lol wel van in en schrijft de namen op om aan het spelletje mee te doen. Wanneer de doden zich op beginnen te stapelen en rechercheur Neil McKay (Jonathan LaPaglia) Allan op het spoor is, blijkt het niet om een grap te gaan. Hij zal nu alles in het werk moeten stellen om de moorden te stoppen.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-hit-list

The Hit List op tv

Dronken film jackpot london cuba acteur wales verdrinken grap list bristol quiz show hits spelletje stapelen neil brother vermoorden streamen friends geld moorden marvin spoor dood campbell namen quiz show stoppen episode seizoen rechercheur rita seizoen 2 deze zorgen.
The Hit List - Trailer

Meer uitzendingen van The Hit List