Bekijk de uitzending van The Heartbreak Kid terug

Ma 18 november 2019 | 20:30 The Heartbreak Kid IMDb: 5.8

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Heartbreak Kid gemist? Bekijk hier naar The Heartbreak Kid gemist.

The Heartbreak Kid

The Heartbreak Kid
Datum
Ma 18 november 2019
Tijd
20:30 tot 22:46
Zender
RTL 8
IMDb
5.8
Genre
Romantische komedie
Jaar
2007
Regisseur
Peter Farrelly, Bobby Farrelly
Acteurs
Ben Stiller, Malin Akerman, Michelle Monaghan, Jerry Stiller, Amy Sloan
Twitter hashtag
#theheartbreakkid
Deel-url
gids.tv/23279551

The Heartbreak Kid is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Bobby Farrelly en Peter Farrelly ('There's Something about Mary' maar ook Oscarwinnaar 'Green Book' uit 2018). Met in de hoofdrol Ben Stiller.

De single veertiger Eddie is er getuige van dat zijn ex-verloofde in het huwelijksbootje stapt, wat hem doet beseffen dat hij ook eens een serieuze relatie moet gaan overwegen. Het lot lijkt hem goed gezind, want niet veel later ontmoet hij de mooie, ogenschijnlijk intelligente Lila. Onder druk van zijn vrienden en familie besluit hij haar al na een aantal weken ten huwelijk te vragen. Tijdens de huwelijksreis naar Mexico komt Lila's ware aard naar boven en blijkt zij ineens een onvolwassen, onbeschofte ex-drugsverslaafde te zijn. Eddie beseft dat hij een enorme blunder heeft begaan en om het allemaal nog erger te maken, ontmoet hij in het tropische resort zijn droomvrouw Miranda. Voor haar verbergt hij de ware reden van zijn verblijf in Mexico en terwijl hij haar het hof probeert te maken, verzint hij een manier om onder zijn huwelijk met de gestoorde Lila uit te komen.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-heartbreak-kid-2007

The Heartbreak Kid op tv

Mexico huwelijk productie film blunder komedie relatie single lila tropische bobby eddie streamen jerry 2007 ben stiller jerry stiller malin akerman familie vragen romantische komedie druk deze getuige.
The Heartbreak Kid - Trailer