Bekijk de uitzending van The Healer terug

Zo 11 februari 2018 | 18:00 The Healer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Healer gemist? Bekijk hier naar The Healer gemist.

The Healer

Datum
Zo 11 februari 2018
Tijd
18:00 tot 19:00
Zender
TLC
Genre
Something Real Is Going On
Twitter hashtag
#thehealer
Deel-url
gids.tv/19606836

De Australiër Charlie Goldsmith heeft een bijzondere gave: hij kan mensen genezen met zijn geest. Hij heeft hiermee al veel mensen geholpen in Australië en verhuist nu naar Amerika om bredere acceptatie te krijgen voor deze nog veelal onbegrepen geneeswijze. Hij wil in contact komen met artsen om te laten zien waar hij toe in staat is in de hoop dat ze een wetenschappelijke verklaring kunnen vinden voor zijn gave. De afleveringen zijn vanaf vanavond iedere zondag om 18:00 uur te zien op TLC.

Zo verbaast hij in de eerste aflevering al meteen een arts als hij haar Lyme-patiënt van zijn enorme gewrichtspijnen afhelpt. Ook laat hij een vrouw met het Complex Regional Pain Syndrom weer pijnvrij wandelen.

Hij gaat ook langs bij Dirty Dancing-actrice Jennifer Grey die al dertig jaar kampt met chronische nekklachten na een zwaar auto-ongeluk. Kan hij ook haar met zijn helende energie na al die jaren eindelijk van haar pijn verlossen?

The Healer op tv

Amerika australië lyme ziekte van lyme vrouw acceptatie arts actrice wandelen verklaring australiër eerste aflevering wetenschappelijke genezen auto-ongeluk geest energie ziekte moeder contact seizoen aflevering 1 zwaar.
Promo: The Healer