Bekijk de uitzending van The good wife terug

Za 8 januari 2011 | 21:25 The good wife IMDb: 8.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The good wife gemist? Bekijk hier naar The good wife gemist.

The good wife

Datum
Za 8 januari 2011
Tijd
21:25 tot 22:20
Zender
NET 5
IMDb
8.4
Genre
Dramaserie
Jaar
2009
Acteurs
Julianna Margulies, Chris Noth, Christine Baranski
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/2074622

Aflevering: Mock (seizoen 1, aflevering 20)

Als een Indische familie uit het gebouw van Alicia gedeporteerd dreigt te worden, probeert Alicia hen te helpen.

The Good Wife is een Amerikaanse televisieserie, die in september 2009 op de zender CBS in première ging. In Nederland wordt de serie sinds januari 2010 uitgezonden door NET 5.

De hoofdrol in de serie wordt vertolkt door Julianna Margulies, die voor de rol onder meer een Golden Globe-nominatie ontving. Andere vaste rollen worden vertolkt door Matt Czuchry, Archie Panjabi, Graham Phillips, Makenzie Vega, Josh Charles en Christine Baranski. De serie is bedacht door Robert en Michelle King.

De serie is inmiddels begonnen met het 2e seizoen, maar in Nederland zijn we nu bij seizoen 1, afl. 20. Serie 1 duurt tot aan afl. 24. Dus over een maand start seizoen 2.

De serie draait om Alicia Florrick, een vrouw die weer gaat werken als advocaat nadat haar man, een voormalig officier van justitie, wordt gearresteerd vanwege een corruptieschandaal. Ze hoopt zo haar reputatie te kunnen redden en haar twee kinderen te kunnen onderhouden.
De serie is deels gebaseerd op het Eliot Spitzer-schandaal.

The good wife op tv

.
Preview van deze aflevering