Bekijk de uitzending van The Good, the Bad and the Ugly terug

Zo 17 januari 2021 | 20:00 The Good, the Bad and the Ugly IMDb: 8.8

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Good, the Bad and the Ugly gemist? Bekijk hier naar The Good, the Bad and the Ugly gemist.

The Good, the Bad and the Ugly

The Good, the Bad and the Ugly
Datum
Zo 17 januari 2021
Tijd
20:00 tot 23:24
Zender
RTL 7
IMDb
8.8
Genre
Western, Film
Jaar
1966
Regisseur
Sergio Leone
Acteurs
Rada Rassimov, Eli Wallach, Clint Eastwood, Aldo Giuffrè, Luigi Pistilli
Twitter hashtag
#thegoodthebadandtheugly
Deel-url
gids.tv/25710641

Joe en Tuco leven in het Wilde Westen tijdens de Amerikaanse burgeroorlog. Ze sluiten een deal: Joe levert de gezochte Tuco af bij de sheriff, strijkt daarmee een hoge premie op en zal vervolgens Tuco op het nippertje redden van de strop. Het plan slaagt en ze kunnen ontsnappen. Wanneer ze kennismaken met Setenza, een gewetenloze gangster, wordt de inzet nog groter. Samen gaan ze op zoek naar een geldkist met 200.000 dollar die volgens een zekere Bill Carson zou verborgen zijn op een kerkhof.

Superspaghettiwestern met Clint Eastwood als 'The Good', Lee van Cleef als 'The Bad' en Eli Wallach als 'The Ugly'. Na 'A Fistful of Dollars' en 'For a Few Dollars More' is 'The Good, the Bad and the Ugly' de derde film in Sergio Leone's dollartrilogie. De films vielen op door rijke karaktertekeningen, historische accuratesse en veel bloed. Samen met de onvergetelijke muziek van Ennio Morricone vormen de extreme close-ups een hoogtepunt in 'The Good, the Bad and the Ugly'.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-good-the-bad-and-the-ugly

The Good, the Bad and the Ugly op tv

.
The Good, the Bad and the Ugly - Trailer