Bekijk de uitzending van The Ghost Writer terug

Vr 15 november 2019 | 21:20 The Ghost Writer IMDb: 7.2

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Ghost Writer gemist? Bekijk hier naar The Ghost Writer gemist.

The Ghost Writer

The Ghost Writer
Datum
Vr 15 november 2019
Tijd
21:20 tot 23:25
Zender
Canvas
IMDb
7.2
Genre
Thriller
Jaar
2010
Regisseur
Roman Polanski
Acteurs
Jon Bernthal, Tim Preece, Jim Belushi, Timothy Hutton, Anna Botting
Twitter hashtag
#theghostwriter
Deel-url
gids.tv/23262245

Wanneer de succesvolle Britse ghostwriter, 'The Ghost' instemt om de memoires te schrijven van de vroegere premier van Groot-Brittannië, Adam Lang, lijkt dat de kans van z'n leven te zijn. De reputatie van Lang ligt onder vuur vanwege de beschuldiging dat hij op de hoogte was van het illegaal uitleveren van verdachte terroristen aan de CIA ten tijde van zijn premierschap. Het eiland waar Adam Lang samen met zijn vrouw Ruth en zijn persoonlijke assistente en tevens minnares Amelia en ook 'The Ghost' verblijft, wordt omringd door verslaggevers en demonstranten. Tijdens zijn schrijfwerk ontdekt 'The Ghost' geheimen die niet alleen de wereldpolitiek op haar grondvesten zullen doen schudden, maar ook zijn eigen leven in gevaar brengen.

Regisseur Roman Polanski maakte eerder klassiekers als Repulsion (1965), Rosemary's Baby (1968) en Chinatown (1974). In 2003 won hij een Oscar voor zijn regie van The Pianist.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-ghost-writer

The Ghost Writer op tv

Groot-brittannië verdachte pianist vrouw illegaal terroristen film demonstranten regisseur uitleveren thriller roman klassiekers reputatie streamen mcgregor baby premier geheimen eiland gevaar vuur ewan mcgregor roman polanski timothy hutton ewan jon bernthal the pianist ghost the ghost writer adam beschuldiging lang deze chinatown.
The Ghost Writer - Trailer