Bekijk de uitzending van The Fugitive terug

Di 4 augustus 2020 | 20:30 The Fugitive IMDb: 7.8

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Fugitive gemist? Bekijk hier naar The Fugitive gemist.

The Fugitive

The Fugitive
Datum
Di 4 augustus 2020
Tijd
20:30 tot 23:10
Zender
Veronica
IMDb
7.8
Genre
Film
Jaar
1993
Regisseur
Andrew Davis
Acteurs
Jeroen Krabbé, Harrison Ford, Tommy Lee Jones, Julianne Moore, Sela Ward
Twitter hashtag
#TheFugitive
Deel-url
gids.tv/24816900

The Fugitive is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 1993. Deze film is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit de jaren 60 van de 20e eeuw. De film is geregisseerd door Andrew Davis. Hoofdrollen worden vertolkt door Harrison Ford, Tommy Lee Jones en Jeroen Krabbé. U.S. Marshals was het vervolg op The Fugitive, maar helaas was acteur Harrison Ford niet te zien in het tweede deel.

Dr. Richard Kimble (Harrison Ford) is een gedistingeerde chirurg, heeft een perfect leven, een beeldschone vrouw, wordt gerespecteerd in de medische wereld en woont in een prachtig huis. Zijn leven stort echter in één klap in, wanneer hij op een avond thuiskomt en zijn vrouw Helen vermoord is door een inbreker. Richard kan echter niet bewijzen dat er iemand anders in zijn huis was. Hij wordt schuldig bevonden aan de moord op zijn vrouw en tot levenslang veroordeeld. Wanneer hij bij toeval weet te ontsnappen, is hij vastbesloten de werkelijke moordenaar te vinden. Terwijl Richard het mysterie probeert op te lossen, wordt hij op de hielen gezeten door het politieteam van de vasthoudende Samuel Gerard (Tommy Lee Jones).

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-fugitive

== Sla Je Slag ==
Word jij een winnaar tijdens het reclameblok? Bied mee op één van onze productveilingen op bit.ly/SlaJeSlagNL

The Fugitive op tv

.
The Fugitive - Trailer