Bekijk de uitzending van The Frighteners terug

Do 16 mei 2019 | 22:35 The Frighteners IMDb: 7.1

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Frighteners gemist? Bekijk hier naar The Frighteners gemist.

The Frighteners

The Frighteners
Datum
Do 16 mei 2019
Tijd
22:35 tot 00:45
Zender
SBS 9
IMDb
7.1
Genre
Thriller
Jaar
1996
Regisseur
Peter Jackson
Acteurs
Michael J. Fox, Trini Alvarado, John Astin, Chi McBride, John Fyfe
Twitter hashtag
#thefrighteners
Deel-url
gids.tv/22259101

The Frighteners is een Nieuw-Zeelandse en Amerikaanse horror- en komediefilm uit het jaar 1996. Deze productie is geregisseerd door Peter Jackson (Lord of the Rings). De hoofdrollen worden vertolkt door Michael J. Fox, Trini Alvarado en Peter Dobson.

Frank Bannister is een legitiem medium dat met de doden kan praten. Helaas gebruikt hij zijn gave om mensen op te lichten. Frank wordt namelijk regelmatig gevraagd om geesten te verjagen, maar eigenlijk speelt hij onder één hoedje met zijn spookachtige vrienden. Na de dood van zijn vrouw, aan wie hij zijn occulte krachten te danken heeft, voelde Frank zich nooit meer op zijn gemak bij de levenden. Behalve bij de mooie Dr. Lucy Lynskey, die eveneens haar wederhelft verloren heeft. Dan worden er onverklaarbare moorden gepleegd, waarvan Frank weet dat ze een bovennatuurlijke oorzaak hebben.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-frighteners

The Frighteners op tv

Vrouw productie film thriller lichten oorzaak medium streamen moorden dood peter jackson chi mcbride the frighteners hoedje 1996 deze.
The Frighteners - Trailer