Bekijk de uitzending van The Fifth Element terug

Do 31 augustus 2017 | 20:29 The Fifth Element IMDb: 7.7

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Fifth Element gemist? Bekijk hier naar The Fifth Element gemist.

The Fifth Element

The Fifth Element
Datum
Do 31 augustus 2017
Tijd
20:29 tot 23:07
Zender
RTL 7
IMDb
7.7
Genre
SF-actiefilm
Jaar
1997
Regisseur
Luc Besson
Acteurs
Bruce Willis, Milla Jovovich, Gary Oldman
Twitter hashtag
#thefifthelement
Deel-url
gids.tv/18521049

Sf-actiefilm: In 1914 ontdekt een archeoloog dat zich in een tempel in Egypte "het vijfde element" bevindt. Wegens de oorlogsdreiging werd het daar weggehaald door de Mondoshawan, een buitenaards volk. Omdat het kwaad elke 5000 jaar al het leven in het universum probeert te vernietigen, sturen de Mondoshawan het vijfde element 300 jaar later terug naar de Aarde. Alleen hier kan ze samen met de vier elementen water, vuur, lucht en aarde het zogenaamde licht der schepping maken: het enige wapen tegen het kwaad. Maar voordat de Mondoshawan de Aarde kunnen bereiken wordt hun ruimteschip aangevallen en vernietigd door een bende Mangalore-krijgers, die later blijken te zijn ingehuurd door de industrieel Jean-Baptiste Emmanuel Zorg. Deze handelt in opdracht van het kwaad, die Zorg kent als mr. Shadow.

The Fifth Element op tv

Egypte wapen tempel bende vernietigen volk aarde vernietigd archeoloog kwaad ruimteschip 1914 opdracht vuur water bruce willis luc besson emmanuel milla jovovich the fifth element.
The Fifth Element - Trailer