Bekijk de uitzending van The Elvis All-Star Tribute Special terug

Za 10 augustus 2019 | 22:10 The Elvis All-Star Tribute Special

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van The Elvis All-Star Tribute Special gemist? Bekijk hier naar The Elvis All-Star Tribute Special gemist.

The Elvis All-Star Tribute Special

Datum
Za 10 augustus 2019
Tijd
22:10 tot 23:40
Zender
NPO 3
Genre
Muziekshow
Jaar
2019
Deel-url
gids.tv/22729398

Documentaire over de iconische televisiegebeurtenis in 1968 waarmee de legendarische Elvis Presley zijn comeback maakte en weer tot de top van de hitlijsten doordrong.

Zeldzame beelden
Ed Sheeran, Jennifer Lopez, Keith Urban, Shawn Mendes, Blake Shelton, Josh Groban, Carrie Underwood en vele anderen brengen tal van Elvis-hits. Behalve optredens zijn er zeldzame beelden van Elvis te zien, en ook fragmenten van de originele special en interviews met mensen die bij de legendarische avond betrokken waren.

Heerschappij
Iedereen kent Elvis als de 'King of Rock 'n' Roll', maar het was zijn comeback-special in 1968 waarmee hij zijn heerschappij pas werkelijk vestigde. Nu, vijftig jaar later, is de Elvis All-Star Tribute een passend eerbetoon aan de man, zijn muziek en de avond waarop hij zijn kroon terugeiste.

The Elvis All-Star Tribute Special op tv

Muziek documentaire eerbetoon kroon fragmenten rock jennifer lopez comeback josh special sheeran passend ed sheeran elvis presley carrie underwood josh groban namen lopez keith avond tribute 1968.